face.jpg
Poți plasa aici câteva informații despre tine
Adax încãlzeşte oamenii.

Sisteme de încãlzire electrice, norvegiene: ADAX

Panourile Adax se bucurã de o mare popularitate în Europa de Nord şi Vest nu numai din cauza faptului cã reprezintã o modalitate de încãlzire nepoluantã, purã, panourile pot fi instalate foarte simplu, cu costuri reduse.

Panourile de încãlzire electrice Adax transformã energia electricã în cea termicã cu o eficienţã de 100%. Datoritã seturilor de încãlzire special cât şi a sistemelor de reglare precise, consumul lor de energie electricã reprezintã o treime din consumul instalaţiilor pe bazã de fir incandescent tradiţional.

Printre avantajele încãlzitoarelor Adax se numãrã:

eficienţa: transformând energia electricã în energie termicã 100%;

economia la preţ şi la consum: neavând fir incandescent tradiţional, consumã doar o treime din consumul de energie electricã a aparatelor cu filament; dispune de termostate precise, cu consum redus de energie.

siguranţa: temperature superficial redusã (max.60 oC), protecţie la supraîncãlzire, schelet de oţel, dispositive de blocare pentru copii, respective de protecţie perdele.

aplicabilitate generalã: permit realizarea unor încãlziri de calitate superioarã chiar şi în condiţii specific: pot fi folosite ca sursã primarã de încãlzire sau doar suplimentarã; oferã o gamã largã de modele, cu tipuri utilizate în baie cu protecţie contra stropirii apei; prezintã design discret dar modern;

instalare simplã: nu necesitã specialist, se fixeazã pe perete cu şuruburi şi se pune în funcţiune;

fiabilitate: nu are piese în mişcare, nu existã posibilitae defectuãrii. Nu necesitã întreţinere şi reparaţii.

Garanţie: 5 ani!

Panourile Adax au certificate: EN 60335; EN 50366; EN 55014; EN 61000- atestate de catre Nemko, Norvegia;

adax-neo-r.png
5adaxexport21sept_04.jpg
Adax Neo

Adax Neo

207-355-large.jpg
adax vp  10.jpg
adax brosura10.JPG
294521_205075502879012_7088089_n.jpg
238-431-large.jpg
adax_multi_all_thermostat.jpg
phoca_thumb_l_adax_vp9_ket_girl_high_res.jpg
adax_multi_165.png
adax-neo-r.png
logó ok.JPG
Abonează-te si primește ultimele noutăți
Sau foloseste acest feed RSS
Panourile de perete ADAX VP 10 sunt foarte populare printre proprietarii de locuinţe, care caută un sistem de încălzire electronic eficient dar şi estetic, nevoluminos, la preţ accesibil. Panourile de încălzire VP10 sunt corespunzatoare pentru încălzirea oricărei încăperi. Reprezintă soluţii eficiente pentru completarea sistemelor de încălzire existente în cazul renovării sau extinderii locuinţei. Cheltuielile de exploatare reduse sunt garantate prin termostatele de precizie încorporate, iar funcţionarea nepericuloasă este asigurată prin temperatura superficială scăzută, respectiv prin sistemul de protecţie contra supraîncălzirii.
Modelele VP KT dispun de termostat mecanic.
Modelele VP KET sunt dotate cu termostat electronic.
(Termostatele sunt incorporate;)Tabelul de mai jos aratã caracteristiciile panourilor în funcţie de putere, dimensiunea încãperii în mp sau mc (dacã încãperea este mai înaltã de 2,5 m);

click pe tabel pentru marire
print scr1 ok.jpg
print scr1 b ok.jpg
phoca_thumb_l_adax_vp9_ket_yearn_high_res.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one